DEVOJKA OTKRILA DA JE SPAVALA SA VIŠE OD 100 MUŠKARACA IZ RAZLIČITIH ZEMALAJA: Za njih kaže da su najgori u krevetu
Foto: Printscreen Instagram/cocosinstaworld

ispovest

DEVOJKA OTKRILA DA JE SPAVALA SA VIŠE OD 100 MUŠKARACA IZ RAZLIČITIH ZEMALAJA: Za njih kaže da su najgori u krevetu

Njen cilj je da spava s muškarcima svih nacionalnosti

Objavljeno:

Koka Be, poznata kreatorka sadržaja za odrasle iz Kanade sa preko 33.000 pratilaca na Instagramu, nedavno je otvoreno govorila o svojim brojnim intimnim iskustvima. Hrabra i iskrena, ona je podelila svoj jedinstveni cilj – da spava s muškarcima svih nacionalnosti. Do danas, njena lista uključuje preko 100 muškaraca iz više od 40 različitih zemalja, i ona je pažljivo beležila ko impresionira, a ko ne odgovara njenim očekivanjima.

Razne nacionalnosti

Tokom intervjua za šou "The Kyle and Jackie O", 37-godišnja Koka Be je otkrila da su njeni partneri dolazili iz raznih krajeva sveta, uključujući Ameriku, Indiju, Nemačku i Englesku. Spomenula je i partnera iz Džibutija, naglašavajući da je danas retkost naći nekoga odatle.

„Imala sam muškarce iz Amerike, Kanade, Velike Britanije, Izraela, Australije, Haitija, Salvadora, Holandije, Norveške, Grčke, Francuske, Belgije, Nemačke, Danske, Irske, Belizea, Džibutija, Nikaragve, Italije, Gvatemale, Švajcarske i Argentine“, navela je ona.

Najprijatnija Iskustva

Koka Be je takođe podelila svoja zapažanja o tome koji su joj ljubavnici najviše ostali u sećanju. „S mojim ljubavnicima iz Brazila bilo je najprijatnije. Oni su bili samo za zabavu, kako god da se desi“, rekla je oduševljeno.

Neočekivani avanturisti

Zanimljivo je da je primetila kako su muškarci iz tradicionalno konzervativnih kultura često bili najviše spremni na avanturu u krevetu. „Na primer, na mnoge arapske i indijske momke sam naišla koji zaista vole akciju u raznim oblicima“, otkrila je ona.

Najmanje uzbudljivija Iskustva

S druge strane, Koka Be je smatrala da su njena najmanje uzbudljiva iskustva bila s muškarcima iz Nemačke i Velike Britanije „Sa pozitivne strane, otkrila sam da imaju za cilj da udovolje, tako da uvek traže povratne informacije“, dodala je.

Izdržljivost i izazovi

Kada je reč o izdržljivosti, Koka Be je dala najviše ocene Rusima. „Sećam se jedne priče... Živeo je u mojoj zgradi i na kraju sam insistirala da prestanemo. Morala sam da mu kažem da ne želim da se zadržavam na tome satima. Jednostavno mi se ne sviđa“, priznala je.

Međutim, na dnu njene liste su se našli muškarci iz Australije. Nakon iskustva sa nekoliko Australijanaca, ona je komentarisala da oni „moraju malo da porade na pojačanju“ u pogledu svog učinka. Dakle, oni su nacionalnost s muškarci koji su najgori u krevetu - zasad.

Bez obzira na svoja pomešana iskustva, Koka Be je posvećena nastavku svog putovanja sve dok ne postigne svoj cilj da bude sa muškarcem svake nacionalnosti. Želimo joj sve najbolje u njenoj smeloj potrazi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.